© ® 2015 DDS TRADING |  Produced By Design 2 Impress

WELKOM BIJ DDS TRADING

DDS TRADING is opgericht in 2011 in en gevestigd in Helmond, Holland.

 

DDS Trading begon als leverancier van alléén merk parfums en breidde zich al snel uit tot meer gebieden zoals (dermatologisch) Cosmetica, Make-up & Skin care , (Professionele) Hair care en Fast Moving Consumer Goods (FMCG). Alhoewel ons bedrijf sinds kort bestaat heeft de oprichter al een ruim aantal jaren ervaring in ons vak voordat er werd besloten om het bedrijf op te richten.

 

DDS Trading, is een klein bedrijf met grote mogelijkheden en doordat wij uitstekende internationale contacten hebben én onderhouden kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijzen aanbieden. Ideaal voor retailers/web shops en andere groothandelaren. We werken zowel samen met officiële distribiteurs als andere (groot)handelaren.

 

Met ons wereldwijde netwerk zijn we altijd in staat om een oplossing te vinden voor de wens van ieder klant.

Ons netwerk beslaat Azië, Midden-Oosten, Noord- en West Afrika, Noord-Zuid Amerika en vrijwel alle hoeken van Europa.

 

Bij DDS Trading bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare en een voordelige leverancier van luxe A- Merk consumenten producten. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan van verschillende topmerken zoals Armani, Boss, Dior, D&G, Versace en meer tegen zeer scherpe prijzen. Kijk op onze pagina  ‘Producten’ voor meer informatie omtrent de merken die we met regelmaat aanbieden.

 

Ons specialiteit ligt niet alleen in onze prijzen maar ook in de service en de merken die we onze klanten kunnen aanbieden. Ook kunt u bij ons een verzoek indienen om op zoek te gaan naar bepaalde producten die ( momenteel ) niet vermeld staan op onze website of op onze prijslijsten.

 

Bij DDS Trading streven wij ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen want klanttevredenheid staat bij ons centraal. Voor ieder probleem is er een oplossing en die oplossing zijn WIJ !

 

Wilt u klant worden of meer informatie ontvangen?  Klik hier om de contactformulier in te vullen.

DDS Trading

Hooibeemd 1/F

5705 DD Helmond

BTW/VAT: NL 011 564 854 B01

IBAN: NL91RABO0301553181

BIC: RABONL2U

Telefoon: +31 492 77 8940

Telefoon: +31 492 574 348

E-mail: info@ddsperfumes.com